måndag 2 juli 2012

Spanien vann!

Klart seger åt Spanien! 4-0. Och så taskigt att de bara blev tio på plan också. Jag blev lite ledsen, för italienarna såg så ledsna ut. Det gjorde lite ont. Men Spanien var ju glad. :)

Nu är det trädgårdsskötsel vecka. Ogräs-rens i oändligt stora potatislandet.

Hörs! 
/eure Nina

2 kommentarer:

 1. Hej,
  jag funderar att söka kursen i Sunne. Jag undrar lite vad man lär sig... Positivt/negativt med kursen? Tack på förhand! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Ruth!

   Vad roligt att du funderar på kursen. Jag tycker absolut du ska söka den!
   Man lär sig allt och ingenting! :) Kursen är jätte, jätte bra och jag skulle önska att alla skulle kunna gå den. Det enda som är negativt är väl att den är så kort så att man inte hinner att fördjupa sig mer i de olika ämnen och att man inte hinner med mer hantverk och sånt. Dessutom tycker jag det är lite synd att det inte är mer om djurhållning och mer hästkörning (fast för det har man iofs praktik).
   Positivt är att man verkligen går igenom massa spännande saker som är viktiga att kunna; allt från hållbart skogsbruk (köra med häst och motorsåg), framställning av tvål/hudkräm, traktorkörning, örter, matförädling (surning, syltning, saftning,...), savtappning, allt om odling, bygg (bygga timmerhus, bygga med lera), trädbeskärning, osv. Verkligen jätte många olika saker och moment! Det bästa är att det är både teoretiskt och praktiskt, så man får testa på allt också. Och man bygger framförallt upp ens självförtroende: jag skulle aldrig trott att jag skulle stå med en motorsåg eller köra traktor innan den här kursen!
   Ifall du vill veta mer, så är det bara fråga mer! :) Förlåt att jag svarar först nu, men jag har inte haft internet på ett tag och sådär. vet inte heller om mitt svar var hjälpfullt.

   Kram, Nina

   ps: Jag skulle ALLTID söka den här kursen igen och det var ett sjukt bra val som jag inte har/kommer att ångra.

   pps: ojoj, nu måste jag ta tag i min blogg känner jag... det är ju pinsamt hur den ser ut, inget skrivet längre. :)

   Radera