tisdag 12 juni 2012

En nytt nyhetsrapport från Värmland.


Ja, nu känns det som det är dags igen att skriva några små rader till stora internetvärlden. Mycket har hänt. Därför den långa pausen i skrivandet. Massa från dumma dåtiden har bubblat upp på nytt och nu måste man hantera all denna skit igen. Sjukt dumt. Och så skäms jag och sånt. Mitt humör har en sann svacka, håller på att kämpa mig uppåt just nu. Men det där ska jag inte betunga er med just nu. Sånt jävla trams. Livet är ju en fest, vad fan. Eller hur?

Har varit i Malmö. Underbart fint att ha träffat alla er som jag hann träffa. Er andra ser jag snart en annan gång i snar framtid. Lite tokigt, som Malmö bara är. Fast på ett härligt sätt. General Knas också. Mycket bra. Ja, det var väl Malmö det.
Konferensen var en mindre katastrof. Två tjejer som höll ett föredrag ihop, tog typ upp allt jag skulle säga. Så jag improviserade och gjorde en komedishow av det hela. Folk uppskattade det. Eller de skrattade åtminstone. Men pinsamt var det. Men en upplevelse. Kan man väl kalla det. Kanske. Det som var roligt är att jag märkte att jag verkligen gillar att prata för folk på det sättet och få de att lyssna på något som de egentligen inte bryr de sig ett skit om. Så kanske är det verkligen min framtid att hålla i föredrag om miljön, försöka inspirera och jobba tillsammans med människor. Vi får la se vart det bär av.

Bra stuff nu: Vi var på Ransäterstämman! Min bror, lille-Karli och maria var på besök! Finaste My var också på besök, samtidigt fast en dag senare! Det var helt fantastiskt att ni var här alla. Att ni alla träffades. Ni är väldigt bra. Ska ni veta. Sedan på torsdag efter skolan åkte vi till Ransäter. Vi är Emilia, Josefine, Frida, Hanne (Emilias coola vän) och My. Det var helt fantastiskt härligt. Jobbigt emellanåt eftersom man är en sån katastrof på att dansa, men det var kul också att skämma ut sig. Så blev jag helt kär också. I De Fagra. Väldigt bra band. Från Malmö. Så kolla upp när de spelar, man vill bara dansa och bli skitglad. Framförallt deras barnföreställning var helt magiskt bra. Josefine och jag blev verkligen kära i dem då. :) Josefine är jävligt bra förresten. Måste bara få nämna det här. Ransäter bjöd verkligen på allt: härliga människor, bra musik, roliga dans, dansutskämningar, lite små konstiga män, skratt, sång, glädje, massa bad (massa är en överdrift), långa nätter, bra sällskap, ja allt helt enkelt. Nästa år igen!

Annars har vi i skolan fått ner allt i marken och saker börjar komma upp. Växthuset mår tyvärr inte så bra, men det löser sig nog. Om inte, så är det ju synd, men vad skulle livet vara utan alla dessa snedsteg? Dessutom håller jag på att bli kär i alla som går kursen just nu. Alltså inte kär som ni tänker nu, utan mer att jag verkligen gillar alla väldigt, väldigt mycket gånger tusen nu. Det är ju härligt. Tyvärr kan jag inte dela ut så mycket kärlek just nu, så jag hoppas ni förlåter det. Men nu får ni er första kärlekshälsning allesammans: Jag älskar er! :)

Sedan ska jag försöka bli EM-fantast i år igen, vi får se hur det kommer gå. (Som Elin och jag när det var VM sist. Var det 2010?) Än så länge har jag missat varje match, det suger ju lite. Men imorgon! Då jävlar. Kanske.

Det var nog allt för nu.
Ja, nu önskar jag  era alla en helt fantastiskt fin kväll.
Tusen kärlek!
/Eure nina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar